Nesmíme opomenout nealkoholické koktejly. Ty jsou však svázány většinou s jinou denní dobou a i jiným lokálem - mléčným barem či cukrárnou. Nejoblíbenější jsou totiž vyráběné z mléka s přídavkem vanilky, ovoce, ořechy, kakaa a dalších pochutin.
čtvrtek 3. března 2011
Ne každý koktejl je s alkoholem
Pojem koktejl je v dnešní době převážně chápán jako synonymum pro alkoholický míchaný nápoj, který se skládá ze dvou nebo více složek - z nichž alespoň jedna je právě alkohol. Se sklenicemi těchto pestrobarevných moků a s neuvěřitelnými kreacemi barmanů trávíme ve vyhlášených i nevyhlášených barech nejeden večer. Právě koktejly jsou jakousi pozvánkou a zárukou na nezapomenutelný večer s nádechem luxusu či exotiky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat